Vielä on kesää – onhan?

10 Elo

Viime yönä piti laittaa pitkästä aikaa ikkunat kiinni, vetää peittoa päälle. Pitää taas oppia, ettei kotona tarvita ympärivuorokautista tuuletusta, ettei verhoja tarvitse sulkea neuroottisesti koko päiväksi auringon takia ja että parvekkeen ovenkin voi välillä jo sulkea. Sisällä on enää 24 astetta lämmintä – tuntuu melkein viileältä, vedän hupparia päälle. Miten tuollainen lämpö voi tuntua sisällä kolealta, mutta ulkona niin ihanalta – sitä en koskaan ymmärrä.

Eilen ostin ensimmäisen syysvaatteen – villakankaiset shortsit (!). Maltan kuitenkin vielä, vaikka myyjän mukaan juuri nyt onkin ihanin aika alkaa käyttää syysuutuuksia. Ei minusta – minä yritän selvitä vielä varpaat paljaina ja leikkiä kesää, vaikka merkit ovatkin selvät – kylmät aamut ja illat, haalea valo, vahvemmat värit ja tuoksut. Ei vielä syksy, mutta loppukesä. Loma on kohta enää vain muisto, vaikka palasin vasta töihin. Töissä vauhti vie mukanaan, hektisiä päiviä, mutta ei mikään ihme, sillä sen verran rajusti maailmalla kuohuu juuri nyt. Yritän kuitenkin pitää kesää vielä päässäni ja muistaa mitä olen oppinut: rennompi ote ja vähän enemmän armoa myös itselle. Sen kun muistaisi.

Mainokset

2 vastausta to “Vielä on kesää – onhan?”

  1. Liivia 16.8.2011 klo 7.15 #

    Minä nukuin vielä ikkuna auki, ja nyt tunnen sen selässäni.

    Tunnelmainen koti sinulla!

    • Karusellissa 16.8.2011 klo 7.50 #

      Kiitos, Liivia! Ja mukavaa, että vierailit.Nyt on taas ollut sen verran lämpimiä öitä, että ikkunat uskaltaa avata. Suljettu koti tuntuu vielä liian talviselta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: