Jonnekin kauas

25 Maa

Jatkuvasti voimistuva matkakuume on ottanut minut valtaansa. Näen joka puolella merkkejä ja vihjeitä mahdollisista matkoista. Tuonne olisi päästävä ja tuonne ja tuonne. Istuin brooklynilaissisarusten Helsinkiin avaamassa Brooklyn Cafessa, söin bageleita  ja New Yorkin kaipuu roihahti entistäkin polttavampiin liekkeihin. Oi, milloin pääsen sinne, katsomaan rakkaita kulmia ja vanhoja kotinurkkia. Ruokaostoksilla puolestaan Ranskan viikkojen erikoisherkut iskivät silmään joka hyllyltä ja ostoskoriin löysi tiensä myös pullo belgialaista vadelmaolutta. Kesän Belgian-Ranskan-retkellä voisi ehtiä Pariisiinkin asti, haaveilin mielessäni. Sarajevokin kiinnostaa, kuten koko Balkan.

Ja lienee selvää, että kirjakaupassakin ajaudun matkakirjojen osastolle. Mukaan on tullut jo aika pino niin uusien matkojen suunnittelua kuin vanhojen muisteluakin varten. Italiaa, Pariisia, Istanbulia ja Intiaa.

Ahmin muiden blogeista matkakuvia ja ulkomaanelämää. Olisi pian päästävä jonnekin kauas, tai edes jonnekin muualle. Olen varmaan ollut jo liian kauan aloillani, kun kuume näin nousee. Edellisestä Berliinin matkastakin jo pari kuukautta.

Uusia matkoja odotellessa tässä muutamia muistoja vuodentakaisilta matkoilta. Istanbulista ja Intiasta, olkaa hyvä.

ISTANBUL, TURKKI

INTIA (ARAMBOL, GOA JA DELHI)

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: