On the road VII: Ranskan Riviera

22 Elo

Italiasta tie vei Ranskan puolelle. Majailtiin Nizzassa ja kuljettiin pitkin Ranskan Rivieraa. Kaikki on kaunista, meri turkoosia, talot okraa ja oranssia, ikkunaluukut turkoosinvihreitä. Nautin, mutta silti se ei tällä kertaa erityisesti kosketa. Nizza ja lähiseudut on tullut nähtyä ehkä jo liian monta kertaa. Ehkä se johtuu siitä. Ehkä ei. Ehkä olisi pitänyt suunnata Provenceen. Ehkä Italian jälkeen on vaikea kokea muuta. En tiedä. En valita, totean vain.

Ranskan Rivieralla on myös yksi eräs erittäin vastenmielinen ilmiö: Monaco. Pelkkä läpiajo riitti tällä kertaa. Siellä tuntui olevan kova rakennusbuumi – lisää veronkiertäjiä tulossa.

Nizzassa kohdalle osui jännittävä hotelli, jonka ensimmäisiä asiakkaita olimme. Hotelli avautui samana päivänä, maali oli hädin tuskin kuivunut, rakennusporukkakin poistunut vasta edellisyyönä. Pieni design-hotelli, tiskin takana istuvien omistajattarien itsensä suunnittelema, kaikki huoneet erilaisia, meillä tulipunainen, palvelu lämmintä ja hyvää. Hintakaan ei ollut muuta Nizzan tasoa kalliimpi – vai liekö ollut avajaistarjouksia. Suosittelen joka tapauksessa: B11.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: